ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Ιουλ 30th, 2011 by admin | 0

Με τη μυρουδιά του Ερυμάνθου και τις εικόνες του ecocamp αρχίσαμε να παραδινόμαστε στο καλοκαίρι μας. Σιγά-σιγά καταλαβαίνουμε πως είμαστε προνομιούχοι, αφού βρεθήκαμε σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στα Καλάβρυτα. Είμαστε σε διακοπές !!
Αφήσαμε πίσω την Αθήνα, μια πόλη-καζάνι, που δεν φαίνεται να ηρεμεί και όλα δείχνουν πως δεν θα αναρρώσει εύκολα.
Αφήνουμε πίσω τη Θεσσαλονίκη, που όπως φαίνεται ο Μπουτάρης κερδίζει το στοίχημα της επένδυσης, που έκανε με την τουριστική στόχευση. Μια επένδυση που είναι βέβαιο πως θα μπολιάσει με ανάπτυξη την πόλη.
Αφήνουμε πίσω την αμήχανη Πάτρα, με μια Δημοτική αρχή κολλημένη στις εσωτερικές διαμάχες και γκρίνιες, με αποτέλεσμα να έχει εγκαταλείψει την πόλη. Μια διοίκηση που γρήγορα φάνηκε ότι δεν είχε όραμα και, κυρίως, ικανότητα διαχείρισης των τόσων προβλημάτων που πονούν την πόλη.
Αφήνουμε πίσω την αξιολόγησης, που θα κάνει για την άρση της πετρελαιοκίνησης ο κ. Παπακωνσταντίνου, παρά το ότι δηλώσαμε γνώση και άποψη για το θέμα επίσημα και ανεπίσημα. Τονίσαμε το πρόβλημα και τις συνέπειες, αλλά η εμπορική διάσταση φαίνεται έχει καβαλήσει την μέριμνα για τη δημόσια υγείας και οδεύουμε προς μεγαλύτερη περιβαλλοντική υποβάθμιση. Όλα δείχνουν πως η υπόθεση συζητείται σε «κλειστό κύκλο» με προσανατολισμό τον Σεπτέμβριο. Παράλληλα στις αρχές Αυγούστου έχουμε συνάντηση με τον Υφυπουργό Π.Ε.Κ.Α. κ. Μανιάτη, όπου θα καταθέσουμε τις θέσεις μας για την πάταξη για το Λαθρεμπόριο Καυσίμων, με την προοπτική να ακουμπήσουμε άλλη μια ελπίδα για τη λύση του προβλήματος.
Αφήνουμε, λοιπόν, τις πόλεις μας στη μάχη του καλοκαιριού, που ξεχείλισε από τη δυσπιστία για το μέλλον, η οποία διακρίνεται ξεκάθαρα στα βλέμματα των πολιτών. Κούραση. Αυτή που όλα δείχνουν πως θα εκμεταλλευτούν τα νέα μέτρα.
Εμείς, αθεράπευτα αισιόδοξοι πάντα, θα βρούμε την ευκαιρία ανάμεσα στο βουνό και στη θάλασσα να προετοιμάσουμε την εκστρατεία των μαθητών που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και να δούμε τις δράσεις μας για τη νέα περίοδο.

Καλά μπάνια μέχρι τον Σεπτέμβρη !!

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων